POSLOVNI KORISNICI

Za poslovne korisnike organiziramo opće, poslovne, krojene programe (jezik struke, intenzivni treninzi, pripremi tečajevi), na lokaciji naručitelja ili prostorijama škole.

Također, specijalizirani smo za provođenje testiranja u svrhu zapošljavanja koja provodimo za mnoge ustanove i poduzeća već niz godina. 

shutterstock 241749037 orginal

In house nastava se izvodi u manjim ili većim grupama ili individualno.

Ukoliko planirate edukaciju za manji broj djelatnika i zbog razilka u predznanju ne možete organizirati nastavu za grupe na vašoj lokaciji, uključite svoje djelatnike u naše grupe za građanstvo u terminima izvan radnog vremena.

Uz dugu listu naših klijenata koju čine manja i veća privatna i javna poduzeća i ustanove, kao dokaz kvalitete programa i povoljne ponude odabrani smo kao vodeći dobavljač za dva velika edukacijska projekta (financirani kroz darovnice Svjetske banke) za koje smo kreirali posebne nastavne programe, izvršili testiranja više stotina djelatnika i rukovodećeg kadra, organizirali i izveli nastavu: 

1. English Language Training Programs by CEFR Standards za djelatnike Ministarstva poljoprivrede u okviru kojeg je održano preko 5.300 šks nastave općeg i poslovnog engleskog, njemačkog i francuskog jezika (2011-2012).

2. Training for Tax Administration Officials in the English Language reference no. RAMP/C/03-1 za djelatnike Ministarstva financija - Porezne uprave u okviru kojeg je održano preko 3.200 šks nastave općeg i poslovnog engleskog jezika i jezika struke (2014-2016).

Osim navedenih ustanova, surađujemo s trgovačkim lancima, sudovima te poduzećima specijaliziranim za financije, IT i proizvodnju.

Iskoristite mogućnost besplatnog testiranja predznanja, konzultacija o sadržaju tečaja i načinu rada, prijedloga nastavnog programa te oglednog sata! Vaše upite za ponudu pošaljite na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili nazovite: 014839039.

Pošalji upit

E-mail:
Ime i prezime:
Kontakt tel.:
Poruka:

Pratite nas putem Facebook

 

Lokacija