Koliko dugo trebam učiti španjolski da se mogu sporazumijevati?

Fotolia 3884025 SKoliko dugo trebam učiti španjolski da se mogu sporazumijevati? Jedinstveni odgovor na to pitanje ne postoji.

Međutim, ako trebate ili hoćete naučiti španjolski jezik samo da se možete osnovno sporazumijevati putem našeg tečaja već nakon prvog semestra moći ćete se sporazumijevati kod upoznavanja, na putovanju ili pak u kupovini.

Daljnjim učenjem jezika sve više ćete širiti svoj vokabular, učiti složenije jezične strukture te će vaša komunikacija i sporazumijevanje na španjolskom jeziku biti na višoj razini. Osim toga, znat ćete na više načina nešto reći te mnogo naučiti o španjolskoj kulturi, običajima i načinu života.

Ako sami ne možete procijeniti koliko vam je semestara potrebno za učenje španjolskog jezika, u tome će vam pomoći naši profesori koji će vas za vrijeme upisnog roka besplatno savjetovati.

Da biste bili sigurni u odabiru tečaja i broju semestara preporučujemo da sami proučite opis kompetencija po stupnjevima EU jezične mape.

Polaznici koji već imaju predznanje španjolskog često se susreću s činjenicom da je znanje stranog jezika vještina koju je potrebno stalno vježbati. Najbolji trening je rad u grupi jer potiče i olakšava učenje, a s druge strane omogućuje potrebnu interakciju, vježbu i broj ponavljanja.

Bez obzira koliko znate španjolski jezik dođite na besplatne konzultacije ili riješite besplatni online test, te saznajte na kojem je stupnju vaše znanje španjolskog jezika!

Pratite nas putem Facebook

 

Lokacija