Online test - kako se testirati

Dobrodošli na Prospero online test!

 

Zabavite se i provjerite svoje znanje

Na raspolaganju su vam testovi za engleski, njemački, talijanski, francuski i španjolski jezik.fotolia 14822204 s

U izborniku gore desno odaberite jezik za koji se želite testrati.

Testiranje je informativno i njime se određuje vaša razina predznanja stranog jezika objektivnim tipom testa (s ponuđenim odgovorima). Ovo testiranje vas ne obvezuje na upis.

Zadatke u testu možete rješavati samo jednom nakon što završite određenu razinu.

Na razini na kojoj ne prođete test moći ćete u obrazac unijeti podatke za upit/predbilježbu koja vas ne obvezuje na upis. Ukoliko ostavite podatke (napravite prijavu) na vašu email adresu/telefon dobit ćete preporuku iz Prospera o razini koju biste trebali pohađati. Prije eventualnog upisa u bilo koji tečaj potrebno je napraviti i usmene konzultacije s obzirom da se kompetencije u čitanju, pisanju i gramatici mogu razlikovati od konverzacijskih vještina. Podatke koje ste naveli mogu se upotrijebiti u našim promotivnim aktivnostima i ni u kome slučaju neće biti dani trećima. Vaše podatke po vašem zahtjevu možemo promijeniti ili izbrisati.

Online testiranje nije obavezno. Pismeni dio testa za upis u tečaj možete napraviti potpuno besplatno u prostorijama Prospera u Palmotićevoj 64a u Zagrebu tijekom upisnih rokova. Više 

Pratite nas putem Facebook

 

Lokacija