Koliko dugo trebam učiti njemački da se mogu sporazumijevati?

fotolia 1331475 sNa pitanje koliko dugo treba učiti njemački jezik da se može sporazumijevati, nije lako odgovoriti. Naš je cilj da već nakon prvog semestra možete voditi osnovnu komunikaciju. Što znači sporazumijevanje kod upoznavanja, na putovanju ili u kupovini.

Daljnim učenjem njemačkog jezika sve ćete više usvajati složenije strukture i širiti svoj vokabular, čime će i vaša komunikacija na njemačkom jeziku biti na višem nivo.

Naš tečaj će vam omogućiti da jezik učite i kroz upoznavanje kulture, tradicije, načina života, običaja, filmova i glazbe njemačkog govornog područja.

Kako biste odredili koliko vam je semestara potrebno za dostizanje određene razine znanja jezika za vrijeme upisnog roka posavjetujete se s našim profesorima te proučite opis kompetencija po stupnjevima EU jezične mape. Savjetovanje s našim profesorima je besplatno.

Često se događa da se prilično slabo usmeno izražavate iako ste učili njemački jezik u osnovnoj i srednjoj školi. Razlog tome je što je za znanje bilo kojeg stranog jezika, a osobito u govoru potrebno stalno održavanje i vježbanje. Upravo zbog toga preporučujemo rad u grupi bez obzira na vrstu programa i stupnja. Rad u grupi dat će vam poticaj i olakšati učenje jer vam je omogućena potrebna interakcija, vježba i ponavljanje.

Provjerite svoje znanje njemačkog jezika tako da napravite besplatne konzultacije ili riješite online test!

Pratite nas putem Facebook

 

Lokacija