Koliko dugo trebam učiti francuski da se mogu sporazumijevati?

fotolia 262850 sU našoj školi već nakon prvog semestra učenja francuskog jezika moći ćete voditi osnovnu komunikaciju. Znači bez brige ćete se sporazumijevati kod upoznavanja, u kupovini ili na putovanju.

Međutim, teško je odgovoriti na pitanje koliko dugo treba učiti francuski jezik da biste se mogli sporazumijevati. Kada nakon prvog semestra naučiti osnove, daljnim učenjem samo ćete dalje nadograđivati svoje znanje francuskog jezika. Sve više ćete povećavati svoj vokabular, usvajati složenije strukture te naučiti da se nešto može reći na više načina.

Putem našeg tečaja naučit ćete mnogo i o francuskoj tradiciji, kulturi i načinu života. Kako biste odredili koliko vam je semestara potrebno za učenje francuskog jezika pomoći će vam naši profesori koji će vas besplatno savjetovati za vrijeme upisnog roka. Također, važno je i da sami proučite opis kompetencija po stupnjevima EU jezične mape.

Stalna vježba jezika i ponavljanje garancija je sigurnog uspjeha. Upravo zato preporučujemo učenje u grupi bez obzira na vrstu programa i stupnja jer rad u grupi omogućuje potrebnu interakciju, ponavljanje i olakšava učenje.

Provjerite svoje znanje francuskog jezika na besplatnim konzultacijama ili ispunite online test na našoj stranici!

Pratite nas putem Facebook

 

Lokacija