Koliko dugo trebam učiti engleski da se mogu sporazumijevati?

Upravo je ovo jedno od najčešćih pitanja naših polaznika bez obzira o kojem se jeziku radi. Nažalost ne img 0573 2 postoji jedinstven odgovor. Nakon jednog semestra već ćete znati puno više i moći voditi osnovnu komunikaciju pri pri upoznavanju, u kupovini ili na putovanju.

Kako budete dalje učili engleski jezik vidjet ćete da postoji više načina da se nešto kaže te ćete sve više širiti svoj vokabular i usvajati složenije strukture.

U sklopu tečaja naučit ćete puno o kulturi, tradiciji, načinu života, običajima, filmovima i glazbi ovog govornog područja.

 Za odabir vrste tečaja (opći ili poslovni) te broj semestara koji vam je potreban da biste dosegli željenu razinu znanja posavjetujte se besplatno s našim profesorima za vrijeme upisnog roka. Također, pogledajte i opis kompetencija po stupnjevima EU jezične mape.

Iako mnogi ljudi kaže 'ja znam engleski' i smatraju da ga ne trebaju dalje usavršavati, susreću se često s činjenicom da je znanje stranog jezika vještina koja nije činjenično znanje već ga je potrebno održavati tj. trenirati. Najbolja vježba je rad u grupi bez obzira na vrstu programa i stupnja jer omogućuje potrebnu interakciju, vježbu i broj ponavljanja te potiče i olakšava učenje.

Bez obzira da li ste engleski već učili ili ste ga 'pokupili' s televizije ili iz pjesama, napravite besplatne konzultacije ili za svoju informaciju riješite online test!

 

Pratite nas putem Facebook

 

Lokacija