Učenje talijanskog jezika za početnike

italyUčenje talijanskog jezika u školi stranih jezika Prospero prilagođeno je svima pa tako i početnicima. Učenje se odvija po stupnjevima EU jezične mape A1-C2, gdje je A1 niža početna razina, a C2 najviša napredna razina.

U školi Prospero možete upisati tri stupnja talijanskog: A1, A2 i B1. Stupanj A1 i A2 izvode se u dva modula, a stupanj B1 izvodi se u četiri modula. Na kraju svakog modula pristupate usmenom i pismenom ispitu. Nakon što položite ispit za određeni stupanj dobivate svjedodžbu za taj stupanj koja se može upisati u radnu knjižicu. Upišite A1 stupanj talijanskog i naučite se predstaviti na talijanskom, reći osnovne informacije o sebi, razgovarati o svakodnevnim aktivnostima, voditi telefonski razgovor, razgovarati o vremenu i slično. Nakon završenog A1 početnog stupnja možete nastaviti i upisati A2 stupanj te naučiti voditi poslovne razgovore, govoriti o osjećajima i zdravlju, opisivati ljude, izraziti svoje mišljenje i slično.

Želite li naučiti još više upišite B1 stupanj talijanskog jezika. Jednom naučene vještine stranog jezika potrebno je redovito vježbati kako ih ne bi zaboravili pa vam savjetujemo da to redovito radite putem knjiga, časopisa, televizije, interneta i družeći se s drugim govornicima.

Pratite nas putem Facebook

 

Lokacija