Kako naučiti španjolski: učenje španjolskog po stupnjevima

Fotolia 3884025 SU školi stranih jezika Prospero možete učiti španjolski jezik po stupnjevima EU jezične mape. EU jezična mapa ima šest stupnjeva: A1, A2, B1, B2, C1 i C2. A1 je najniži početni stupanj, a C2 najviši napredni stupanj. U školi Prospero možete učiti španjolski jezik po stupnjevima A1, A2 i B1 te na kraju svakog završenog stupnja po mapi dobit ćete svjedodžbu s pravom upisa u radnu knjižicu. Stupnjevi A1 i A2 su za pripremne i temeljne korisnike, a stupanj B1 je za razvojne korisnike.

 

Za vođenje osnovne komunikacije na španjolskom jeziku dovoljan vam je početni stupanj. Upišite A1 stupanj španjolskog jezika i naučite kako se predstaviti na španjolskom, kako pitati nekoga koliko je sati, razmijeniti osnovne informacije, opisati neku osobu, govoriti o hrani, voditi telefonski razgovor i slično. Već po završetku A1 stupnja naučit ćete mnogo španjolskih riječi, a upišete li nakon toga A2 stupanj naučit ćete razgovarati o sportu, osjećajima, bolestima, vremenu i prošlim događajima, zatim kako napisati CV, razumjeti nečiju biografiju, izraziti svoje mišljenje o i slično.

 

Nakon što savladate početne stupnjeve upišite B1 stupanj španjolskog i naučite voditi poslovne razgovore te razgovore o različitim temama kao što je psihologija, znanost, okoliš i slično. Sve što naučite redovito vježbajte kroz svakodnevne razgovore, televiziju, internet, knjige i časopise.

Pratite nas putem Facebook

 

Lokacija