Razine njemačkog jezika: učenje njemačkog po razinama

fotolia 1331475 sPo EU jezičnoj mapi kompetencije korištenja stranog jezika, pa tako i njemačkog, dijele se na šest razina: A1 pripremna početna, A2 temeljna početna, B1 razvojna, B2 samostalna, C1 napredna i C2 vrsna napredna razina. U Prosperu možete učiti kroz četiri razine: A1, A2, B1 i B2 (ukupno 10 modula, tj. semestara).

 

Nakon svake završene razine stječete svjedodžbu s pravom upisa u radnu knjižicu. Upišite A1 razinu njemačkog jezika i naučite predstaviti sebe i druge, naručiti hranu i piće u restoranu, opisati kuću i grad, imenovati predmete u uredu i kući, davati upute i slično. Kroz verificirani program A2 razine njemačkog jezika naučit ćete govoriti o vremenu, dati osnovne upute, prepričati što ste radili za vikend i slično. Upišite B1 razinu njemačkog jezika i naučite govoriti o prošlosti, opisati različita zanimanja i poslove, pričati o ljudima, opisivati događaje, razgovarati o prehrani, izraziti svoje mišljenje i slično. Upišite B2 stupanj njemačkog jezika i naučite pričati o prijateljstvu, ljubavi, filmovima, knjigama i djetinstvu, koristiti razne izreke, pisati poruke i mailove, prezentirati neku temu, čitati novinske članke i slično.

  

Ako već imate neko predznanje i niste sigurni koji stupanj biste trebali upisati, dođite na besplatne konzultacije i/li riješite online test na internetskim stranicama škole Prospero.

Pratite nas putem Facebook

 

Lokacija