Francuski jezik za početnike

fotolia 262850 sU školi stranih jezika Prospero možete učiti francuski jezik za početnike po stupnjevima EU jezične mape, koja ima šest stupnjeva: A1, A2, B1, B2, C1 i C2.

 

Stupanj A1 je prilagođen početnicima koji nemaju nikakvo predznanje, a stupanj A2 je prilagođen polaznicima koji imaju osnovno predznanje francuskog jezika. Upišite A1 početni stupanj francuskog jezika i naučite kako se predstaviti, reći osnovne informacije o sebi i svojoj obitelji, voditi osnovni telefonski razgovor i slično. Nakon uspješno završenog A1 stupnja steći ćete svjedodžbu s pravom upisa u radnu knjižicu. Nakon što steknete A1 razinu znanja francuskog jezika možete upisati A2 stupanj francuskog jezika na kojem ćete naučiti govoriti o svojim željama, voditi intervju za posao, izraziti svoje mišljenje o nekim temama, informirati se o nekom događaju i slično. Nakon što uspješno završite A2 stupanj francuskog jezika stječete svjedodžbu za A2 razinu s pravom upisa u radnu knjižicu. Razvojni korisnici nastavljaju učenje kroz B1 razinu od 5. do 8. modula.

 

 

Ako već imate neko predznanje francuskog i niste sigurni koji stupanj biste trebali upisati, dođite u Prospero na besplatne konzultacije ili provjerite svoje znanje rješavanjem online testa na našoj stranici.

Pratite nas putem Facebook

 

Lokacija